Klapikone

Hakki Pilke Easy 50s

Maaselän Kone Oy:n edelläkävijyys pilkekoneiden valmistajana näkyy parhaimmillaan Hakki Pilke Easy 50s:ssä, markkinoiden ylivoimaisesti tehokkaimassa ammattilaiskoneessa. Kuutio halkoja syntyy seitsemällä männän työnnällä, ja automaattisesti (4-30 t) säätyvän halkaisuvoiman ansiosta kone on erittäin tuottoisa. Tämä uuden sukupolven klapitehdas on saatavilla traktori- tai sähkökäyttöisenä.

Hakki Pilke Easy 50s klapikone on ammattilaisen ergonominen työjuhta. Syöttöä, katkaisua ja halkaisua hallitaan yhdellä joystickillä ja erillinen ohjausventtiili mahdollistaa kuljettimen hihnan pysäytyksen ja peruuttamisen. Umpipohjaisen halkaisukourun ja integroidun purunpoistajan ansiosta työympäristö pysyy siistinä ja työskentely on turvallista. Uuden turvahäkin optisesti oikein suunniteltu rei’itys ja väritys helpottaa työnseurantaa. Säädettävät koneen ja työtason tukijalat tekevät

koneen käyttöönotosta helppoa epätasaisellakin alustalla. Kokoluokkaansa nähden keveää ja painojakaumaltaan ihanteellista konetta voidaan kuljettaa turvallisesti keskikokoisen traktorin kolmipistenostolaitteissa. Ylivoimaisten ominaisuuksiensa ansiosta Hakki Pilke Easy 50s klapikone on kovistakin puulajeista pilkettä valmistavien ammattilaisten suosima klapikone ympäri maailman. Hakki Pilke Easy 50s klapikonetta on saatavissa tr, sm ja tr/sm -malleina. Sm -mallit 15kw sähkömoottoreilla.

Tekniset tiedot
tekniset tiedot: 

Tekniset tiedot 

Max puun halkaisija 470 mm
Max puun pituus 600 mm
Max halkaisuvoima 30 t
Teräketju .404 1,6 71vl
Terälaippa 20"
Voimanlähde PTO, sm, combi
Sähkömoottori 15 kW
Halkaisuterä 6 os.
Poistokuljettimen pituus 4 m
Syöttökuljettimen pituus 2,85 m *

* pituus lisäsyöttörullan kanssa 

Mitat kuljetus asennossa: 

Vakiovarusteet

Hydraulinen syöttörulla
Puun ohjauslevy syöttökuljettimeen
Hydraulinen puunpainin
Automaattinen teräketjun voitelu
Optinen puun mittalaite
Hydraulisesti kääntyvä poistokuljetin
Poistokuljettimen pyörimisnopeuden säätö (+peruutus)
Puhdistava poistokuljetin
Blower puruimuri
Öljynjäähdytin
Työkalulaatikko
Aktiivinen suojus
Lisävarusteet: 

Lisävarusteet

Poistokuljettimen jatke
Öljynlämmitin
Halkaisuterät 2/4, 8, 12, 16
 

 

Tuotekuvat: 
Video: