Hakki Pilke 38 Pro vie klapikoneet uuteen aikaan

”Uusi sukupolvi ottaa ohjat”, kiteyttää toimitusjohtaja Anssi Westerlund syksyn huippu-uutuudesta Hakki Pilke 38 Pro -klapikoneesta sekä laajemmin Hakki Pilkkeen nyt julkistettavasta Pro-sarjasta. ”Hakki Pilkkeen Pro-sarja vie klapikoneet uuteen aikaan ja uudelle tasolle. Tarjoamme ammattilaisille uuden konesukupolven tehoa ja nopeutta. Tuomme klapintekijöille tuottavuutta tehostavia innovaatioita ja markkinoiden johtavaa suorituskykyä”, Westerlund lupaa.

Tampereen KoneAgriassa 12.-14.10. ensiesittelynsä saava Hakki Pilke 38 Pro on jatkumoa tuotekehitystyölle, jonka keskiössä on tiivistynyt asiakasyhteistyö – toiveiden tarkka kuunteleminen ja niihin vastaaminen. Hakki Pilke toimittaa vuosittain tuhansia koneita viidelle mantereelle yli 30 maahan, joten tietoa eri markkinoiden ja olosuhteiden vaatimuksista kertyy runsaasti. ”Tunnemme polttopuuammattilaiset ja ammattilaiset tuntevat meidät. Esimerkiksi 38 Pron HakkiCut™ nappisahaan perustuva käyttöliittymä, jossa katkaisu tapahtuu vain napin painalluksella ja AC10 automaattinen ketjunkiristys ovat vastauksia selkeästi esiin nousseisiin asiakastarpeisiin. Tämä on se suunta mihin ohjaamme toimintaa ja tuotekehitystä entistäkin vahvemmin”, kertoo Hakki Pilkkeen kehityspäällikkö Timo Jussila.

Hakki Pilke on maailman johtava klapikonevalmistaja, joka on mullistanut markkinat useilla innovaatioilla ja konemalleilla kolmen vuosikymmenen aikana. 38 Pron katkaisua tehostavat HakkiCut™ ja patentoitu AC10 ovat uniikkeja ratkaisuja, joita muut valmistajat eivät tarjota. Niiden lisäksi 38 Pro sisältää runsaasti muita uusia toimintoja ja parannettuja ominaisuuksia. ”Halkaisuvoimaa on kasvatettu edeltäjäänsä Easy 38:iin nähden ja se riittää reilusti kovimmillekin puulajeille eri puolilla maailmaa. Sykliaika on 3 sekuntia, joten kone on erittäin nopea pienillä ja isoilla puilla. Suurennettu hydrauliöljyn säiliö viilentää lämpötilaa sekä pidentää osien ja öljyn käyttöikää. Poistokuljettimen peruutus on myös yksi uusista ominaisuuksista”, Jussila listaa. Paitsi tehoa, nopeutta ja tuottavuutta, paljon polttopuuta tekevät ammattilaiset osaavat vaatia koneiltaan ergonomisuutta ja helppokäyttöisyyttä sekä työn keskeytymätöntä kulkua. ”38 Prossa katkaisu ja halkaisu tapahtuvat joystickin nappia painamalla. Kaikki muukin oleellinen on tuotu käden ulottuville, joten nyt käytettävyys on saatu vietyä huippuunsa. 38 Prolla teet polttopuita nopeammin kuin kilpailevilla saman kokoluokan koneilla ”, Jussila sanoo.

Hakki Pilke 38 Pro pähkinänkuoressa

- Max puun halkaisija 380 mm
- Max klapin pituus 600 mm
- Voimalähde PTO, sm, combi
- Halkaisuvoima 10 t
- Halkaisuterät 2/4, 6 ja 8 os.
- HakkiCut™ – koko sahaustapahtuma napin painalluksella
- Poistokuljettimen pyörimisnopeuden säätö + peruutustoiminto
- AC10 automaattinen ketjunkiristin
- Vähäinen huollontarve
- Hydrauliöljysäiliön tilavuus 72 litraa
- Vahvistettu runko
- Päivitetty hydrauliikka

Lue lisää tuotesivulta.

Katso video.

 

Hakki Pilke -klapikoneet valmistaa Maaselän Kone Oy Haapajärvellä. Yritys kuuluu Terra Patris -konserniin, jonka päätoimialat ovat polttopuukone-, maanrakennuskone- ja sopimusvalmistusteollisuus sekä veneiden valmistus. Konsernin vahva kansainvälinen osaaminen ja taloudellinen tuki luovat pohjan kilpailukykyiselle ja tulokselliselle toiminnalle sekä pitkäjänteiselle kasvulle.

www.hakkipilke.fi