KONEAGRIA 2021

Hakki Pilke on mukana KoneAgria 2021 näyttelyssä Tampereella 14.–16.10.2021. Perinteinen KoneAgria näyttely järjestetään ensi syksynä Tampereella entistä kattavampana ja monipuolisempana.

Tule seuraamaan alan johtavan klapikone-valmistajan työnäytöksiä ulko-osastolle! Esittelyssä on globaalisti tunnettuja ammattilaiskoneita Pro sarjasta sekä Suomen suosituimmat Falcon 35 ja Raven 33. Tervetuloa osastollemme nauttimaan messutarjouksista sekä laajasta kone ja lisälaitevalikoimastamme!

Perinteinen KoneAgria näyttely järjestetään ensi syksynä Tampereella entistä kattavampana ja monipuolisempana. Jälleenmyyjämme Lantmännen Agro on sitoutunut messun pääkumppaniksi 3000 neliön jättiosaston myötä sekä ulko-osastolta löydät Hakki Pilke klapikoneet ja lisälaitteet.

www.koneagria.fi | www.hakkipilke.fi