FinnMETKO 2024

Hakki Pilke on mukana FinnMETKO 2024 näyttelyssä Jämsässä 29. –31.8.2024.

Tule seuraamaan alan johtavan klapikone-valmistajan työnäytöksiä osastolle 114, 116, 126 ja 128. Esittelyssä on globaalisti tunnettuja ammattilaiskoneita Pro sarjasta sekä Suomen suosituimmat Falcon 35 ja Raven 33. Messuilla ensi esittelyssä myös uutuus tuote! Osastoltamme löydät myös puun syöttöä ja käsittelyä tehostavat lisälaitteet, kuten tukkipöydät ja puunnostimet. Tervetuloa osastollemme nauttimaan messutarjouksista sekä laajasta kone- ja lisälaitevalikoimastamme!

FinnMETKO on Suomen suurin konealan tapahtuma, jossa koneiden työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeinen piirre. Metsä- sekä maanrakennuskoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia. Näyttely on avoinna päivittäin klo 9.00–17.00.
www.finnmetko.fi