Klapikone ammattilaisille

Hakki Pilke 43 Pro

Hakki Pilke 43 Pro klapikone tarjoaa uutta tekniikkaa ammattilaisille. 43 Pro on täysin uusi klapikone, jonka perustana on ammattimaisten klapintekijöiden suuresti arvostama Easy 42 -malli. Entistäkin vahvemmasta rungostaan huolimatta 43 Pro klapikone on mitoiltaan ja painoltaan kompakti. Koneen tuottavuutta on parannettu viiveettömällä HakkiSplitTM halkaisujärjestelmällä sekä häiriöttömän materiaalivirran varmistavilla uusilla ominaisuuksilla – hydraulisella puunpainajalla, hydraulisesti väistyvällä mittalaitteella ja puun putoamisen ohjauslevyillä. Mikäli käytettävä raaka-aine on pääosin järeää, voi koneeseen valita myös 50 Pro -mallista tutun leveämmän poistokuljettimen.

Käyttäjän kannalta suurin uudistus on täysin uuden käyttäjäkokemuksen tarjoava sahauskäyttöliittymä. HakkiCutTM sahauskäyttöliittymä mahdollistaa sahauksen pelkästään nappia painamalla aina optimoidulla teholla. Patentoitu hydraulinen AC 10 ketjunkiristin ja sahauksen yhteydessä aktivoituva automaattinen teräketjun voitelupumppu varmistavat teräketjun ja -laipan pitkän käyttöiän ja kerrasta toiseen ennennäkemättömän tehokkaan sahauksen. Vakiovarusteena koneessa oleva syöttöavustin syöttää puuta käyttäjän halutessa aina halkaisuliikkeen aikana, tällöin uuden katkaisun aloittaminen on mahdollista

aina optimaalisesti työntimen paluuliikkeen alkaessa. Uutuudessa on useita käytönaikaisia kuluja alentavia ominaisuuksia. Suuri öljytilavuus mahdollistaa pidemmät öljyn vaihtovälit ja keskeytymättömän työskentelyn kaikissa olosuhteissa aina Alaskasta Australiaan. Sähköinen, varmatoiminen ohjaus vähentää huoltoa tarvitsevien kohteiden määrän minimiin. Teräketjun voiteluöljyn määrän säätö on helppoa, jolloin sitä ei kulu turhaan. Kanisteria vaihtamalla öljyä ei ole tarpeen kaataa säiliöstä toiseen. Koneen voimansiirrossa ei käytetä lainkaan kiilahihnoja, jolloin kone pysyy vuodesta toiseen yhtä luotettavana ja suorituskykyisenä.

Tekniset tiedot
tekniset tiedot: 

Tekniset tiedot 

Max puun halkaisija 430 mm
Max puun pituus 600 mm
Suurin halkaisuvoima 15 t
Teräketju .404  1,6  68vl
Terälaippa 18"
Voimanlähde PTO, sm, combi
Sähkömoottori 15 kW
Halkaisuterä 6 os.
Poistokuljettimen pituus 4 m
Syöttökuljettimen pituus 2,5 m *

* Pituus lisäsyöttörullan kanssa

Mitat kuljetus asennossa: 

Vakiovarusteet

Lisälaitteiden ohjausventtiili
Tukkipöydän syöttörullien liitinsarja
Syöttökuljettimen lisäsyöttörulla
Puun ohjauslevy syöttökuljettimeen
Hydraulinen syöttömatto
Puun syöttöavustin
Hydraulinen puunpainin
AC10 (hydraulinen ketjunkiristin)
HakkiCutTM sahauskäyttöliittymä
Automaattisesti optimoitu sahapainatus
Automaattinen teräketjun voitelu
HakkiSplitTM viiveetön halkaisu
Hydraulisesti väistyvä puun mittalaite
Puun pudotuksen ohjauslevyt (pudotuspellit)
Poistokuljettimen pyörimisnopeuden säätö + peruutus
Puhdistava poistokuljetin
Öljynjäähdytin
Työkalulaatikko
Aktiivinen suojus
Lisävarusteet: 

Lisävarusteet

Säädettävä työskentelyalusta
Poistokuljettimen jatke
Blower puruimuri
Öljynlämmitin
Halkaisuterät 2/4, 8, 12 os.
Hydraulisesti sivu-ja korkeussuunnassa säädettävä iso poistokuljetin
Tuotekuvat: 
Video: