Image Alt

Tarinamme

Hakki Pilke-klapikoneita ammattitaidolla jo yli 40 vuotta

Alussa oli autotalli, kolme nuorta miestä sekä rutkasti intoa ja osaamista – ja niin sai alkunsa kaikkien aikojen suosituimman klapikoneen Hakki Pilkkeen menestystarina. Palava halu kehittää työtä helpottavia ja tuottavuutta parantavia koneita maa- ja metsätalouteen ajoi kaveruksia ja heidän yritystään eteenpäin. Nyt neljä vuosikymmentä myöhemmin klapintekijät luottavat Hakki Pilkkeeseen kuudella mantereella ja yli 35 maassa. Tarjoamme uusinta korkeaa teknologiaa ja innovaatioita, joiden avulla olemme parantaneet kymmenien tuhansien klapintekijöiden toiminnan tehokkuutta ja auttaneet heitä maksimoimaan tuloksensa.

Mullistimme polttopuunvalmistuksen 1990-luvulla vallankumouksellisilla Hakki Pilke 2X ja Hakki Pilke 1×37 -koneilla, joista jälkimmäinen on maailman eniten myydyin klapikone. Myös tänään ja huomenna Hakki Pilkkeen laatu syntyy halusta suunnitella, kehittää ja valmistaa maailman parhaita klapikoneita. Ja enemmän – tahdosta rakentaa yhdessä asiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa markkinoiden voittava tiimi. Hakki Pilke -klapikoneen omistajana et jää koskaan yksin.

Meillä teot puhuvat sanoja enemmän. Jatkuva parantaminen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on tehnyt meistä maailman markkinajohtajan. Tunnemme polttopuuammattilaiset ja ammattilaiset tuntevat meidät. Laatupolitiikkamme on yhteinen asiamme ja tärkeä menestystekijämme, jolla varmistamme tyytyväiset asiakkaat. Kehitämme koneitamme pitäen mielessä aina asiakkaiden tarpeet ja heidän liiketoimintansa kehittämisen. Jatkuvan, asiakaslähtöisen ja järjestelmällisen laadun kehittämisen ansiosta yrityksellemme on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatti. Hakki Pilke on myös tunnettu toimivasta jälkimarkkinoinnista ja vahvoista jakelukanavista ympäri maailman. Kun haluat vain parasta ja vaadit ammattilaisuutta sekä todellista kumppanuutta, valintasi on Hakki Pilke. Hakki Pilkkeen luotettavuus todentuu työmailla joka päivä, kaikkialla maailmassa. Alan edelläkävijänä meillä on yhä vain yksi suunta – eteenpäin tuottavammin, tehokkaammin ja helppokäyttöisemmin.

Hakki Pilke -klapikoneiden valmistaja TP Silva Oy kuuluu Terra Patris -konserniin, jonka päätoimialat ovat polttopuukone-, maanrakennuskone- ja sopimusvalmistusteollisuus sekä veneiden valmistus. Konsernin vahva kansainvälinen osaaminen ja taloudellinen tuki luovat pohjan kilpailukykyiselle ja tulokselliselle toiminnalle sekä pitkäjänteiselle kasvulle.