Image Alt

Hakki Pilke HH 110

Hakki Pilke HH 110 on ammattitason hydraulihalkoja, jolla halonteko on tehokasta ja helppoa. Hydraulinen puunnostin mahdollistaa suurten, jopa 80 cm halkaisijaltaan olevien puiden käsittelyn helposti yhdeltäkin henkilöltä. Kone kulkee helposti mukana traktorin perässä ja toimii traktorin hydrauliikalla, jonka suositeltu tuotto on 40 - 60 l/min. Saatavilla myös HH 110 OH hydraulihalkoja omalla hydrauliikalla, jonka suositeltu tuotto on 400 r/min, 37 l/min.

Koneessa on tukeva halkaisupöytä, jonka ansiosta puut eivät putoa maahan halkaisun jälkeen. Myös ylikokoisten halkojen uudelleenhalkaisu käy laajan halkaisupöydän ansiosta helposti ja puun käsittelyä helpottavan vakiona mukana tulevan pokaran ansiosta kätevästi. Halkaisupöytä mahdollistaa myös halkojen pinoamisen suoraan työskentelykorkeudelta.

Ulkoisesta hydrauliikasta käyttövoimansa saava halkoja on varustettu hydraulisella puunnostimella ja halkaisuterän hydraulisella korkeudensäädöllä. Halkaisuterän korkeutta muuttamalla voidaan valita kuinka moneen osaan puu halkaistaan.

Hakki Pilke HH 110 täyttää kaikki uusimmat turvamääräykset ja sopii niin koti- kuin ammattikäyttäjällekin. Kone sopii myös erinomaisesti polttopuukoneen rinnalle ylikokoisten puiden käsittelyyn

(tuote-esitteet, käyttöohjekirjat, varaosakirjat)

800 mm

1 050 mm

10 t

Tekniset tiedot

TEKNISET TIEDOT

Max puun halkaisija: 800 mm

Max puun pituus: 1050 mm

Suurin halkaisuvoima: 10 t

Voimanlähde: Traktorin hydrauliikka (max. 60 l/min), PTO (400 r/min)

Halkaisuterä: 2/4 osa

MITAT KULJETUKSESSA

Korkeus: 1600 mm

Pituus: 2380 mm

Leveys: 1500 mm

Paino: 521 kg

LISÄVARUSTEET

Halkaisuterä: 6 osa

Galleria