Image Alt

Hakki Pilke

Klapikoneiden globaali edelläkävijä

Klapikoneiden globaali johtaja

Hakki Pilke on maailman edistyksellisin klapikonevalmistaja. Hakki Pilke klapikoneet valmistetaan Suomessa pääosin kotimaisista korkealaatuisista komponenteista Haapajärven tehtaalla yli 40 vuoden kokemuksella. Hakki Pilke -klapikoneet ovat tunnettuja käytettävyydestään ja luotettavuudestaan. Ne ovat kompakteja tehopakkauksia, joissa yhdistyvät suomalainen koneenrakennustaito ja teollinen muotoilu. Asiakkaat luotta­vat koneisiimme kuudella mantereella ja yli 35 maassa. Tunnemme poltto­puualan ammattilaiset ja ammattilaiset tuntevat meidät. Yhdessä asiakkaiden ja maahantuojien kanssa olemme tiimi, joka toimii markkinoiden suunnan­näyttäjänä ja edelläkävijänä. Kansainvälinen toiminta ja paikallinen palvelu­verkosto tarjoavat koneenomistajille markkinoiden parhaan tuen ja jälkimark­kinoinnin. Olemme puuntekijän luotettavin ja globaalisti halutuin kumppani.

Hakki Pilke klapikoneet ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ympäri maailman. Koneemme todella kestävät sukupolvelta toiselle ja 1990-luvun Hakki Pilke 2X ja Hakki Pilke 1×37 -koneitamme on edelleen aktiivisessa käytössä. Koneiden kestävyys takaa niiden korkean jälleenmyyntiarvon. Valitsemalla Hakki Pilke ­klapikoneen teet tuottoisan sijoituksen, joka säilyttää arvon­sa. Hakki Pilke on kaikkien aikojen suosituin klapikonevalmistaja – eikä syyttä. Hakki Pilke ­klapikoneissa yhdistyvät ominaisuudet, jotka tekevät niistä maailman parhaita.

Hakki Pilke ­klapikoneet ovat kompakteja tehopakkauksia, joissa yhdis­tyvät korkea tuottavuus ja matalat käyttökustannukset. Koneiden nopea käyttöönotto, helpot asetusten muutokset ja sujuva materiaalivirta takaavat häiriöttömän toiminnan ja markkinoiden tehokkaimman klapinvalmistuksen. Helppo huollettavuus ja vähäiset huoltoa vaativat kohteet pitävät huoltotauot lyhyinä, jolloin aikaa jää enemmän työskentelyyn.

Laatupolitiikkamme on yhteinen asiamme ja tärkeä menestystekijämme, jolla varmistamme tyytyväiset asiakkaat. Kehitämme koneitamme pitäen aina mielessä asiakkaiden tarpeet ja heidän liiketoimintansa kehittämisen. Käyttäjän tarpeet, lopputuotteen laatu, korkea tuottavuus ja matalat käyttökustannukset ovat polttopuukoneidemme suunnittelun lähtökohtia. Jatkuvan, asiakaslähtöisen ja järjestelmällisen laadun kehittämisen ansiosta yrityksellemme on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatti.

Vastuullisuustyömme rakentuu kolmen tärkeän vastuullisuusteeman ympärille: hyvinvoiva ja turvallinen työyhteisö, vastuullinen ja kasvava liiketoiminta ja ympäristöviisaat ratkaisut.

Teollisuustoimijana työturvallisuus ja työterveys ovat meille keskeisessä roolissa. Pyrimme vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia ja kehittämään tuotantomenetelmiä sen mukaisesti. Koska toimimme valmistavassa teollisuudessa, moninaiset energiaan ja ympäristöön liittyvät kysymykset ovat meille erittäin keskeisiä, ja kannamme myös niiden osalta vastuumme kamppailussa ilmastonmuutosta vastaan.

Lue konsernimme vastuullisuusraportti täältä.

Excellence in Firewood Processor Manufacturing

100 %

Luotettavuus

Tyytyväisyys tuotteiden toimintavarmuuteen

95 %

Laatu

Tyytyväisyys tuotteiden laatuun

91 %

Tuottavuus

Tyytyväisyys tuotteiden tuottavuuteen

Seuraa meitä