Image Alt

Asiakastarinat

 Klapintekijät luottavat Hakki Pilke koneisiin kuudella mantereella ja yli 35 maassa. Hakki Pilkkeen luotettavuus ja tehokkuus todentuu työmailla joka päivä, kaikissa olosuhteissa Alaskasta Australiaan. Jatkuva parantaminen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on tehnyt meistä maailman markkinajohtajan.
Yhdessä asiakkaiden ja maahantuojien kanssa muodostamme markkinoiden voittavan tiimin. Asiakkaamme ei saa vain konetta vaan hän liittyy osaksi maailmanlaajuista ammattilaisten verkostoa. Globaali toiminta ja paikallinen palveluverkosto tarjoaa koneenomistajille maailman parhaan tuen ja jälkimarkkinoinnin. Join the Winning Team!

Hakki Pilke 38 Pro

Simo Rousu osti ensimmäisen klapikoneensa vuonna 2003, Hakki Pilke 2X:n. Konettaan päivittäessään hän oli hieman huolissaan siitä, ettei 38 Prossa ollut kahta halkaisumäntää. Mutta koska halkaisusyklin aika on hieman yli kolme sekuntia, hän ajatteli voivansa säilyttää tehokkuuden ja nopeuden, joka hänellä oli 2X koneen kanssa. Nopeus loppujen lopuksi nousi huomattavasti verrattuna 2X:ään, kun hän alkoi tuoda isompia tukkeja, joita hän oli aiemmin välttänyt 2X:n käytössä. Nykyään hän tekee noin 1 000 kuutiota polttopuuta vuodessa 38 Pro:lla.

Hakki Pilke 43 Pro

Glen Morton aloitti alun perin operaationsa Hakki Pilke Big X 47 klapikoneella. Sitten hänen yrityksensä päivitti koneen 50 Easyksi ja nykyään heillä on käytössä 43 Pro ja 50 Pro koneet. Hakki Pilke koneista saat erinomaisen vaihtohinnan, mikä on ollut Glenille tärkein syy koneiden päivittämiseen vuosien ajan. Hän on ollut todella iloinen siitä, miten Hakki Pilke etsii jatkuvasti tapoja, joilla todella tehostaa tuotantoa ja lisätä työturvallisuutta.

Hakki Pilke 50 Pro

Mikko Mourujärven yritys myy polttopuuta noin 1 500 m3 vuodessa. He päätyivät Hakki Pilke koneeseen sen huippuluokkaisen suunnittelun ja tuotannon laadun vuoksi. He aloittivat toimintansa erimerkkisellä koneella, mutta käyttäjäkokemukset ja keskustelut muiden yrittäjien kanssa johtivat päätökseen ostaa Hakki Pilke -klapikone. Ensivaikutelmana on ollut helppokäyttöisyys ja kuinka koko konetta pystyy ohjaamaan yhdellä joystickillä.

Hakki Pilke 55 Pro

Hans Erik Nielsenillä on ollut Hakki Pilke -koneita noin 15 vuotta, joista 55 Pro on heidän kolmas koneensa, ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Hansilla on ollut 8 vuotta biopolttoaineyritys nimeltä A-Flis, joka myy 50 prosenttia vähittäis- ja 50 prosenttia tukkumyyntiin. He tekevät noin 2000 kuutiometriä polttopuuta lavoille kuivattuna ja pinottuina sekä noin 1000 kuutiometriä, jota myydään irtokuutiona toimitettuna asiakkaiden pihoille. He myyvät myös 2000-3000 tonnia puupellettejä ja biobrikettejä.

"Helppokäyttöisyys on päävaikutelmani koneesta. Käytännössä voin ohjata koko konetta yhdellä joystickillä. Koneen tuottavuus on hyvä, ja olen yllättynyt nähdessäni kuinka helposti se halkaisee myös suuren puun."

Mikko|

Suomi

"Hakki Pilke on mielestäni yksi parhaista klapikoneista. He etsivät tapoja todella tehostaa ihmisten tuotantoa ja lisätä myös turvallisuustoimintoja."

Glen|

Uusi-Seelanti

"Helppo työskennellä ja nopea!"

John|

Norja

"Olen todella tyytyväinen tähän sijoitukseen. Hakki Pilke on paras klapikone."

Christoph|

Saksa

"Olen erittäin tyytyväinen tähän koneeseen, huolto ja varaosat toimivat todella hyvin. Kone toimii hyvin pakkasessa, siinä ei ole ollut mitään ongelmia."

Simo|

Finland

"43 Pro on ollut ehdottomasti paras klapikone tähän päivään asti. Olen todella tyytyväinen koneiden kehitykseen, varsinkin HakkiCut sahaus ohjaukseen ja puun pudotuslevyihin."

Anders|

Ruotsi

"Olen todella tyytyväinen siihen, kuinka nopea kone on. HakkiFeed tukkipöytä on ehdottoman välttämätön, jotta se pysyy nopeudessa, jossa tämä kone prosessoi vinoja ja kieroja puita polttopuiksi."

Jacques|

Quebec, Kanada