Hakki Pilke user of the month february 2019

Helmikuun kuukauden klapintekijä

Hakki Pilke helmikuun kuukauden käyttäjä on Anders Wallberg Ruotsista. Hän on tehnyt yli 2000 mottia polttopuuta Ruotsin ensimmäisellä Easy 43 (43 Pro) -klapikoneella.

Anders on pitkäaikainen Hakki Pilke asiakas jo vuodesta 1996, jolloin hän hankki tunnetun 2X -klapikoneen. Vuosien varrella hän on päivittänyt konetta uudempaa useaan otteeseen, mm. 1X37:sta 1X42 Green Speediin. Andersin mielestä Easy 43 (43 Pro) on ollut ehdottomasti paras kone tähän mennessä.

Anders on tyytyväinen Maaselän Koneen tuotekehitykseen ja ylistää erityisesti HakkiCutTM sahauskäyttöliittymää ja puun pudotuksen ohjauslevyjä. HakkiCutTM on helppokäyttöinen, ergonominen ja tehokas nappisahaan perustuva käyttöliittymä, jonka avulla katkaisu tapahtuu vain joystickin nappia painamalla. Ohjauslevyt pudottavat puun hallitusti halkaisukouruun, jolloin virheasennoilta vältytään.

Onnittelut Andersille Hakki Pilke tuotepaketin voitosta ja toivottavasti olet osana Hakki Pilke tiimiä seuraavatkin 20 vuotta!