Elokuun kuukauden klapintekijä

Elokuun kuukauden Hakki Pilke käyttäjä on Christoph Leurer Saksasta. Hän pyörittää omaa yritystä Brennholzservice Christoph Leurer ja tuottaa noin 600 m3 polttopuuta myytäväksi vuosittain.

Christoph osti Easy 38 klapikoneensa pari vuotta sitten ja on todella tyytyväinen sijoitukseensa, sillä hän sanoo, että Hakki Pilke on paras klapikone. Hän on rakentanut tämän mielenkiintoisen perävaunuyhdistelmän, joka tekee liikkuvasta polttopuun teosta todella helppoa. Christophin mukaan operaation liikkuvuus helpottaa myös yksin työskentelyä. Kuka sanoi, että iso mobiili polttopuuoperaatio on ”mahdotonta”?

Uskollisena Hakki Pilke asiakkaana hän osti kolme kuukautta sitten myös HakkiFeed 422 tukkipöydän toimintansa tehostamiseksi. Sahanpuru kerätään yleensä pienempään peräkärryyn tai kauhaan. Hakki Pilke tarrojen lisäksi kone on koristeltu tekstillä Ich und mein Holz “Minä ja minun puuni”. Tämä kertoo kuinka polttopuun teko on todella lähellä hänen sydäntä. Onnittelut Christoph Hakki Pilke -tuotepaketin voitosta!

Katso lisää kuvia ja videoita yrityksen Facebookista