Joulukuun kuukauden klapintekijä

Joulukuun kuukauden Hakki Pilke käyttäjä on New Forest Firewood Englannista.

New Forest Firewood on perheyritys, joka sijaitsee New Forest Hampshiren sydämessä. ”Olemme pieni perheyritys ja toimitamme polttopuita New Forestin ja sen ympäröiville alueille. Me toimitamme polttopuuta, joka on tehty paikallisesta FSC sertifioidusta lehtipuusta”, David Stride sanoo.

New Forest Firewood käyttää Hakki Pilke Easy 38 klapikonetta HakkiFeed 422 apupöydällä. Davidin mukaan heidän liiketoimintansa omisti yhden ensimmäisistä Hakki Pilke klapikoneista maassa ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä. ”En osaa suositella Hakki Pilke koneita tarpeeksi. Meillä on ollut Hakki Pilkeen koneita jo yli 25 vuotta, emmekä voisi harkita vaihtamista saamamme palvelun ja laadun kanssa. Kiitos Hakki Pilke ja kaikki teidän tekijät!”

Onnittelut koko New Forest Firewood -perheelle voitosta. Toivotamme teille onnea ja menestystä polttopuuliiketoimintaanne!

Jos haluat nähdä enemmän söpöjä kuvia Fred-koirasta ja polttopuun teosta, tutustu heidän Instagramiin @new_forest_firewood tai lue lisää osoitteessa http://www.newforestfirewood.co.uk/