Firewood making in a forest with a modern processor

Katso uusi Hakki Pilke Falcon 35-video – Tehokas klapikone pienellä huoltotarpeella!

Katso uusi Hakki Pilke Falcon 35 -video YouTube-kanavaltamme!

Halkaisunopeudeltaan Falcon on kokoluokassaan ylivoimaisesti markkinoiden nopein ja yksivipuohjauksen ansiosta se on helppokäyttöinen. Falcon 35 on moderni versio huippusuositusta Hakk Pilke 1X37 -klapikoneesta.

Tehokaan hydraulisen sahan ja 3 sekunnin halkaisusyklin ansioista Falcon 35 on markkinoiden nopein klapikone urakoitsijoille. Ergonominen ja selkeä ohjauspaneeli tekee koneen käytöstä helppoa. Falcon 35:ssa on vakiovarusteena patentoitu puhdistava poistokuljetin, joka erottelee roskat polttopuusta ilman lisälaitteita. Poistokuljettimen päässä oleva kouru erottelee roskat, jolloin lopputuotteena saadaan puhtaampaa klapia. Kuluvat osat on minimoitu hydraulisesti toimivan sahan ja kuljettimien avulla. Tässä koneessa ei ole kiilahihnoja.

Uutuutena koneeseen on saatavilla lisävarusteena hydraulinen halkaisuterän korkeuden säätö! Säätö onnistuu helposti käyttäjäystävällisestä ohjauspaneelista. Tehosta tuottavuutta HakkiLift puunnostimella tai HakkiFeed tukkipöydällä. Laajan lisävarustevalikoiman avulla voit helposti räätälöidä koneen juuri mieleiseksesi.