Hakki Pilke 55 Pro ensiesittelyssä Suomessa FinnMETKOssa

Hakki Pilke esittelee ensimmäistä kertaa Suomessa vallankumouksellisen 55 Pro klapikoneen FinnMETKO -näyttelyssä Jämsässä 1.-3.9.2022. Hakki Pilke 55 Pro on puoliautomaattinen polttopuutehdas innovatiivisilla ominaisuuksilla, joka on tarkoitettu teolliseen tuotantoon ja ammattikäyttöön. Hakki Pilke 55 Pro on suunniteltu yhdessä eri puolilla maailmaa toimivien ammattilaisten kanssa mahdollistamaan polttopuiden mahdollisimman tehokas valmistus. 55 Pro:n innovatiiviset ominaisuudet takaavat ylivoimaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa. Se tekee jopa 55 cm kovapuusta laadukasta polttopuuta 40 tonnin halkaisuvoimalla ja tehokkailla hydraulitoiminnoilla.

Hakki Pilke 55 Pro tuo polttopuiden valmistamisen nykyaikaan innovatiivisilla ja automatisoiduilla ominaisuuksillaan. Uudella HakkiMultiBlade™-terällä voit helposti halkaista tukit jopa 24:ään osaan ja vaihtaa sitten helposti 8:aan osaan vain muutamassa sekunnissa. Halkaisuterän automaattinen hydraulinen korkeudensäätö mahdollistaa tasalaatuiset polttopuut myös silloin kun tukkien halkaisija vaihtelee. Järjestelmässä on innovatiivinen anturi, joka mittaa jokaisen tukin halkaisijan ja säätää sitten halkaisuterän korkeuden optimaalisen tuloksen saamiseksi. “Innovatiivinen HakkiMultiBlade™ on idea, joka perustuu asiakkaiden tarpeeseen: halkaisuterän vaihtaminen suuressa klapikoneessa on hidasta ja raskasta. Halusimme tehdä siitä asiakkaillemme helpompaa. HakkiMultiBlade™ ja automaattinen korkeudensäätöjärjestelmä tulevat vakiona jokaisessa 55 Pro klapikoneessa,” kertoo kehityspäällikkö Timo Jussila.

55 Pro:ssa on moderni tiedonseurantajärjestelmä, jota hallitaan helppokäyttöisestä näytöstä. Valvontajärjestelmä kerää tärkeitä tietoja koneen tuottavuudesta ja prosesseista. Saat reaaliaikaisen tiedon tuotantomäärästä, käyttötunneista, halkaisumenetelmistä ja koneen suojista. ”Asiakkaamme ovat toivoneet saavansa tietoa tuotannon tasosta ja siitä kuinka paljon polttopuita tuotetaan. Monia koneen eri toimintoja, kuten halkaisusylinterin iskuja tai puiden mittauslaitetta, voi myös hallita näytön avulla,” kertoo vientipäällikkö Jari Niskakoski. 55 pro sisältää vakiona myös täydellisen etädiagnostiikan, jolla koneen tilasta saadaan tarvittaessa myös tietoja etänä.

Hakki Pilke 55 Pro on suunniteltu todellisille ammattilaisille, jotka tahtovat saavuttaa korkean tuottavuuden ja tarvitsevat keskeytymättömän materiaalivirran sekä korkealaatuisen lopputuloksen. Yhdessä HakkiFeed 472 tukkipöydän ja XL Poistokuljettimen kanssa ammattilaiset voivat rakentaa markkinoiden johtavan polttopuutehtaan.
Lisätietoa koneesta: www.hakkipilke.fi / https://global.hakkipilke.com/hakki-pilke-55-pro

MEDIALLE:

Hakki Pilke -klapikoneet löydät Lantmännen Agron ulko-osastoilta 114, 116, 125 ja 126.
Työnäytökset 55 Pro koneella järjestetään joka päivä 1–3.9 klo 14, jolloin lehdistöllä on tilaisuus kuvata konetta toiminnassa. Haastattelut voitte sopia ennakkoon Pauliina Svanholmin kanssa: pauliina.svanholm hakkipilke.fi, 0442032533