Hakki Pilkkeen huoltovideosarja on nyt julkaistu

Paljon toivottu huoltovideosarja antaa käyttäjille selkeät ohjeet klapikoneiden huoltoa ja vianetsintää varten. Videoissa esitetään myös turvallisuusohjeita ja -käytäntöjä joita käyttäjien tulisi aina noudattaa koneiden huollon aikana sekä vinkkejä, joiden avulla koneen kuluvien osien käyttöikää voidaan pidentää. Huoltovideot voi löytää Hakki Pilkkeen Youtube-kanavalta.

Vianetsintävideot käyttäjän tueksi

Huoltovideosarjan ensimmäisissä osissa autetaan koneiden käyttäjiä tunnistamaan tyypillisiä tuotannon keskeytyksiä aiheuttavia ongelmatilanteita sekä näytetään vianetsintä-, huolto- ja säätötoimenpiteet, joiden avulla käyttäjä saa koneen taas käyttökuntoon. 

Ensimmäisessä vianetsintävideossa käsitellään tilannetta, jossa klapikoneen saha jaksaa sahata kunnolla läpi vain ohuista puista:

Sarjan toisessa videossa esitetään ratkaisu tilanteeseen, jossa klapikoneen sahan moottori ei toimi lainkaan:

Kolmannessa vianetsintävideossa esitetään ratkaisu tilanteeseen, jossa klapikoneen poistokuljettimen matto ei liiku:

Neljännessä vianetsintävideossa esitetään ratkaisu tilanteeseen, jossa klapikoneen saha ei katkaise isoa puuta:

Viidennessä ja viimeisessä vianetsintävideossa esitetään ratkaisu tilanteeseen, jossa klapikoneen halkaisutoiminto ei toimi:

Ota YouTube-kanavamme tilaukseen, jotta et missaa tulevia huoltovideoita ja muita päivityksiämme!

MUISTATHAN:

Löydät oman klapikoneesi suositellut huoltotoimenpiteet ja -aikataulut klapikoneesi käyttöohjekirjasta. Klapikone on määräaikaishuoltojen lisäksi hyvä tarkistaa ja huoltaa aina, kun sen ottaa pidemmän tauon jälkeen käyttöön.

Löydät ohjeemme kausihuollon tekemiseen ja koneen tarkistamiseen ennen käyttöönottoa aiemmasta blogipostauksestamme.