Vinkkejä klapikoneen huoltoihin Hakki Pilkkeen huoltovideosarjasta

Paljon toivottu huoltovideosarja antaa käyttäjille selkeät ohjeet klapikoneiden huoltoa ja vianetsintää varten. Videoissa esitetään myös turvallisuusohjeita ja -käytäntöjä joita käyttäjien tulisi aina noudattaa koneiden huollon aikana sekä vinkkejä, joiden avulla koneen kuluvien osien käyttöikää voidaan pidentää. Huoltovideot voi löytää Hakki Pilkkeen Youtube-kanavalta.

Vianetsintävideot käyttäjän tueksi

Huoltovideosarjan ensimmäisissä osissa autetaan koneiden käyttäjiä tunnistamaan tyypillisiä tuotannon keskeytyksiä aiheuttavia ongelmatilanteita sekä näytetään vianetsintä-, huolto- ja säätötoimenpiteet, joiden avulla käyttäjä saa koneen taas käyttökuntoon. 

Ensimmäisessä vianetsintävideossa käsitellään tilannetta, jossa klapikoneen saha jaksaa sahata kunnolla läpi vain ohuista puista:

Sarjan toisessa videossa esitetään ratkaisu tilanteeseen, jossa klapikoneen sahan moottori ei toimi lainkaan:

Kolmannessa vianetsintävideossa esitetään ratkaisu tilanteeseen, jossa klapikoneen poistokuljettimen matto ei liiku:

Neljännessä vianetsintävideossa esitetään ratkaisu tilanteeseen, jossa klapikoneen saha ei katkaise isoa puuta:

Viidennessä ja viimeisessä vianetsintävideossa esitetään ratkaisu tilanteeseen, jossa klapikoneen halkaisutoiminto ei toimi:

Ota YouTube-kanavamme tilaukseen, jotta et missaa tulevia huoltovideoita ja muita päivityksiämme!

MUISTATHAN:

Löydät oman klapikoneesi suositellut huoltotoimenpiteet ja -aikataulut klapikoneesi käyttöohjekirjasta. Klapikone on määräaikaishuoltojen lisäksi hyvä tarkistaa ja huoltaa aina, kun sen ottaa pidemmän tauon jälkeen käyttöön.

Löydät ohjeemme kausihuollon tekemiseen ja koneen tarkistamiseen ennen käyttöönottoa aiemmasta blogipostauksestamme. 

ONKO SINULLA IDEOITA UUSIEN HUOLTOVIDEOIDEN AIHEIKSI?

Voit esittää ideoita tulevien huoltovideoiden aiheista videoiden kommenttikenttien tai sosiaalisen median kanaviemme kautta. Otamme mielellämme vastaan myös kommentteja ja kehitysehdotuksia videoiden sisältöön ja tuotantoon liittyen!