Terveiset KoneAgriasta

KoneAgria 2023 messut kokosi kolmen päivän aikana 12.–14.10.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen ennätysmäärän 425 alan tuotteita ja palveluja esittelevää yritystä. KoneAgria keräsi ennätysmäärän kävijöitä, jopa yli 17 200 metsä- ja maatalousammattilaista. Messuilla tehtiin työnäytöksiä lähes kaikilla Hakki Pilke koneilla ulko-osastolla. Esillä oli siis laaja valikoima eri kokoluokan klapikoneita ja lisälaitteita. Niin ulko- kuin sisäosastolla oli vilkasta ja koneet kiinnostivat koko messujen ajan. Asiakkaat suunnittelivat tosissaan investointeja miten kehittää sekä laajentaa polttopuutoimintansa.

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä tärkeä maa- ja metsätalousalan ammattilaisten tapahtuma. Seuraavan kerran KoneAgria järjestetään 16. – 18.10.2025 Tampereella. Nähdään siellä!

Tässä tunnelmia messuilta!