Lantmännen Agron klapipäivät huhtikuussa: Nurmes ja Joensuu

Tervetuloa katsomaan klapikonetyönäytöksiä Lantmännen Agron kaupoille huhtikuussa! Esittelyssä uutuus Falcon 37 mobiilimalli.

Nurmes 9.4. tiistaina. Porokylänkatu 13, 75530 Nurmes.

Joensuu 10.4. keskiviikkona. Kaltimontie 4, 80100 Joensuu.

Kauhava 16.4.​ tiistaina. Kehätie 41, 62200 Kauhava.

Hakki Pilke on paikalla klo 10 – 15 esittelypäivinä. Paikalla on Suomen Hakki Pilke myyntipäällikkö Veijo Kontro vastaamassa kaikkiin teknisiin kysymyksiin.


Falcon 37 on Suomen myydyin kone, joka nyt saatavilla myös mobiilimallina. Halkaisunopeudeltaan Falcon 37 on kokoluokassaan ylivoimaisesti markkinoiden nopein ja yksivipuohjauksen ansiosta erittäin kevyt käyttää. Hydraulisesti toimivien sahan ja kuljettimien ansiosta koneessa ei ole lainkaan kiilahihnoja. Ergonominen ja selkeä ohjauspaneeli tekee koneen käytöstä helppoa. Falcon 37 -klapikoneessa on vakiovarusteena puhdistava poistokuljetin, joka erottelee roskat polttopuusta ilman lisälaitteita. Poistokuljettimen päässä oleva kouru erottelee roskat, jolloin lopputuotteena saadaan puhtaampaa klapia.

Laajan lisävarustevalikoiman avulla voit helposti räätälöidä koneen juuri mieleiseksesi. Koneeseen on saatavilla lisävarusteena hydraulinen halkaisuterän korkeuden säätö, jolloin koneeseen saa kahdeksaan osaan halkaiseva terän, joka tekee järeämmästäkin puusta käyttökelpoista klapia. Falcon 37 saatavilla auton perässä kuljetettavana mobiilimallina. Mobiilimallissa on vakiovarusteena hydraulikäyttöinen HakkiLift-puunnostin, korkeussäädettävät tukijalat ja työskentelyalusta, jotka mahdollistavat tehokkaan ja vaivattoman työskentelyn missä tahansa.