Ryskypäivät 22.3-23.3.2024, Ylivieska

Hakki Pilke on mukana Ryskypäivillä Ylivieskassa 22.3 – 23.3.2024! Löydät meidät osastolta 28, jossa esillä uutuus Falcon 37 mobiilimalli. Tule katsomaan työnäytöksiä Suomen suosituimmalla klapikoneella!

Perjantaina 22.3. klo 9-16 ja Lauantaina 23.3. klo 10-15. Savarin ulko-osasto.
Lisätietoa tapahtumasta: https://ryskypaivat.fi/

Ryskypäivät on erittäin suosittu kone- ja maatalouskaupan tapahtuma Ylivieskassa. Tapahtumassa on mukana yli sata yritystä. Tuote-esittelyitä, tarjouksia ja tarjoilua riittää kymmenissä paikallisissa yrityksissä sekä Ryskyn sisä- ja ulko-osastoilla. 


Falcon 37 on Suomen myydyin kone, joka nyt saatavilla myös mobiilimallina. Halkaisunopeudeltaan Falcon 37 on kokoluokassaan ylivoimaisesti markkinoiden nopein ja yksivipuohjauksen ansiosta erittäin kevyt käyttää. Hydraulisesti toimivien sahan ja kuljettimien ansiosta koneessa ei ole lainkaan kiilahihnoja. Ergonominen ja selkeä ohjauspaneeli tekee koneen käytöstä helppoa. Falcon 37 -klapikoneessa on vakiovarusteena puhdistava poistokuljetin, joka erottelee roskat polttopuusta ilman lisälaitteita. Poistokuljettimen päässä oleva kouru erottelee roskat, jolloin lopputuotteena saadaan puhtaampaa klapia.

Laajan lisävarustevalikoiman avulla voit helposti räätälöidä koneen juuri mieleiseksesi. Koneeseen on saatavilla lisävarusteena hydraulinen halkaisuterän korkeuden säätö, jolloin koneeseen saa kahdeksaan osaan halkaiseva terän, joka tekee järeämmästäkin puusta käyttökelpoista klapia. Falcon 37 saatavilla auton perässä kuljetettavana mobiilimallina. Mobiilimallissa on vakiovarusteena hydraulikäyttöinen HakkiLift-puunnostin, korkeussäädettävät tukijalat ja työskentelyalusta, jotka mahdollistavat tehokkaan ja vaivattoman työskentelyn missä tahansa.