Huutokauppa 4.5.2024

Huutokauppa järjestetään TP Silvalla (entisellä Maaselän Koneella) 4.5.2024 klo 10.00, Valimotie 1, 85800 Haapajärvi. Tuotteisiin voi tutustua klo 8.00 alkaen.

Myydään tuotekehitys- ja esittelykäytössä olleita klapikoneita sekä niiden varusteita mm. Hakki Pilke 55 Pro, 42 proto, Raven 33 (sähkö), Falcon 37 + puunnostin, 472 HakkiFeed tukkipöytä. Myös hitsauskoneita, paineilmakompressori, kulmintakoneita, putkentaivutin, putken kierteytyskone, sylintereitä ja niiden osia, venttiileitä, hydraulipumppuja, klapikoneen pyörityskone(diesel), rehukuljetin, sähkömoottoreita, tuotantohallin nosto-ovi kauko-ohjauksella koko. 7×4,2m (koekäyttömahd.) yms.

Meklarina maankuulu Teippiukko. Maksuvälineenä käy ainoastaan pankkikortti. Poiskuljetus samana päivänä huutokaupan päättyessä.

Alla osa myytävistä tuotteista: