Hydraulihalkoja

Hakki Pilke HH 110

HH 110 ammattitason hydraulihalkoja on valintasi silloin, kun haluat tehdä pitkiä halkoja tai pilkkoa erityisen järeitä puita

Hakki Pilke HH 110 on ammattitason hydraulihalkoja, jolla halonteko on tehokasta ja helppoa. Hydraulinen puunnostin mahdollistaa suurten, jopa 80 cm halkaisijaltaan olevien puiden käsittelyn helposti yhdeltäkin henkilöltä. Kone kulkee helposti mukana traktorin perässä ja toimii traktorin hydrauliikalla, jonka suositeltu tuotto on 40 - 60 l/min.

Ulkoisesta hydrauliikasta käyttövoimansa saava halkoja on varustettu hydraulisella puunnostimella ja halkaisuterän hydraulisella korkeudensäädöllä. Halkaisuterän korkeutta muuttamalla voidaan valita kuinka moneen osaan puu halkaistaan. Järeät

ja kovat (esim. pyökki ja tammi) puut halkaistaan aina ensin kahteen osaan. Suurien halkojen uudelleenhalkaisu käy laajan halkaisupöydän ansiosta helposti ja puun käsittelyä helpottavan vakiona mukana tulevan pokaran ansiosta kätevästi. Tukevan halkaisupöydän ansiosta puut eivät putoa maahan halkaisun jälkeen ja halkojen pinoaminen on helppoa suoraan työskentelykorkeudelta.

Hakki Pilke HH 110 täyttää kaikki uusimmat turvamääräykset ja sopii niin koti- kuin ammattikäyttäjällekin. Kone sopii myös erinomaisesti polttopuukoneen rinnalle ylikokoisten puiden käsittelyyn.

Tekniset tiedot
tekniset tiedot: 

TEKNISET TIEDOT

Max puun halkaisija 800 mm
Max puun pituus 1050 mm
Suurin  halkaisuvoima 10 t
Voimanlähde traktorin hydrauliikka
Halkaisuterä 2/4 os.
Mitat kuljetus asennossa: 

Mitat kuljetusksessa

Korkeus 1600 mm
Pituus 2380 mm
Leveys 1500 mm
Paino 521 kg
Lisävarusteet: 

Lisävarusteet

Halkaisuterä 6 os.
 
Tuotekuvat: