Hakki Pilke HH 110 OH

HH 110  OH ammattitason hydraulihalkoja on valintasi silloin, kun haluat tehdä pitkiä halkoja tai pilkkoa erityisen järeitä puita

Hakki Pilke HH 110 OH on ammattitason hydraulihalkoja omalla hydrauliikalla, jolla halonteko on tehokasta ja helppoa. Hydraulinen puunnostin mahdollistaa suurten, jopa 80 cm halkaisijaltaan olevien puiden käsittelyn helposti yhdeltäkin henkilöltä. Kone kulkee helposti mukana traktorin perässä ja toimii omalla hydrauliikalla, jonka suositeltu tuotto on 400 r/min, 37 l/min. Hydrauliöljysäiliö on 40 litraa.

Omasta hydrauliikasta käyttövoimansa saava halkoja on varustettu hydraulisella puunnostimella ja halkaisuterän hydraulisella korkeudensäädöllä. Halkaisuterän korkeutta muuttamalla voidaan valita kuinka moneen

osaan puu halkaistaan. Järeät ja kovat (esim. pyökki ja tammi) puut halkaistaan aina ensin kahteen osaan. Suurien halkojen uudelleenhalkaisu käy laajan halkaisupöydän ansiosta helposti ja puun käsittelyä helpottavan vakiona mukana tulevan pokaran ansiosta kätevästi. Tukevan halkaisupöydän ansiosta puut eivät putoa maahan halkaisun jälkeen ja halkojen pinoaminen on helppoa suoraan työskentelykorkeudelta.

Hakki Pilke HH 110 OH täyttää kaikki uusimmat turvamääräykset ja sopii niin koti- kuin ammattikäyttäjällekin. Kone sopii myös erinomaisesti polttopuukoneen rinnalle ylikokoisten puiden käsittelyyn.

Tekniset tiedot
tekniset tiedot: 

TEKNISET TIEDOT

Max puun halkaisija
800 mm

Max puun pituus
1050 mm

Suurin  halkaisuvoima
10 t

Voimanlähde
 oma hydrauliikka

Halkaisuterä
2/4 os.

Mitat kuljetus asennossa: 

Mitat kuljetusksessa

Korkeus
1600 mm

Pituus
2380 mm

Leveys
1500 mm

Paino
610 kg

Lisävarusteet: 

Lisävarusteet

Halkaisuterä 6 os.

 

Tuotekuvat: