LOKAKUUN KUUKAUDEN KLAPINTEKIJÄ ON VALITTU

Lokakuun kuukauden klapintekijä tulee Australiasta! Keith Ashby asuu Encounter Bayssa, Etelä-Australiassa. Hän osti Easy 42 klapikoneen vuonna 2015 ja on siitä asti tehnyt polttopuita eukalyptus plantaaseilla. Hän on erityisen tyytyväinen tukevaan HakkiFeed 472 tukkipöytään ja nopeaan katkaisuun, joita molempia vaaditaan eukalyptuspuun tehokkaaseen käsittelyyn. Keithin kone on myös yksi varhaisista prototyyppiversioista automaattisella syötöllä (kone syöttää puuta katkaisuun automaattisesti halkaisun alkaessa). Automaattinen syöttöavustin löytyy nyt kaikista myytävistä Easy 43 klapikoneista vakiovarusteena.

Australia on yksi Hakki Pilke -klapikoneiden vanhimmista vientimarkkinoista. Vanhat mallit, kuten 2X30, 1X37 ja 1X42 ovat halkoneet kovinta Australian eukalyptusta jo 90-luvun puolivälistä asti. Onnea Keith! Palkinnoksi lähtee uusi Hakki Pilke takki.

Katso video facebooksivuiltamme!