Hakki Pilkkeen mobiilit klapikoneet ovat nyt täällä

Hakki Pilke vastaa liikuteltavien klapikoneiden kysyntään lanseeraamalla helposti auton perässä kuljetettavat mobiilimallin klapikoneet. Hakki Pilke Raven 33-, Falcon 37- ja 38 Pro-klapikoneet ovat saatavilla myös mobiilimallina.

Helppoa liikuteltavuutta kaikkien käyttäjien tarpeisiin

Mobiilimalli-varustellut klapikoneet on asennettu kiinteästi vetoaisalla, pyörillä ja valoilla varustetun tukevan kuljetusalustan päälle, joka mahdollistaa koneen vaivattoman kuljettamisen työmaalta toiselle henkilöauton tai muun vetokoukulla varustetun ajoneuvon perässä. Ne sopivat helpon liikuteltavuutensa ansiosta erinomaisesti vuokrakäyttöön, mökille, tai vaikkapa yhteiskäyttöön naapuruston kesken. Kaikki valoilla varustetut rekisteröitynä myytävät mobiilimallin koneet ovat EU-alueella tieliikennekelpoisia O-luokan hinattavia laitteita.

Raven 33 Mobile on helppokäyttöinen ja varmatoiminen klapikone. Sitä käytetään kevyesti liikkuvalla kammella, joka ohjaa koneen suoraohjattua hydrauliikkaa ja mahdollistaa yhtäaikaiset katkaisu- ja halkaisutoiminnot.

Falcon 37 Mobile on kokoluokassaan ylivoimaisesti markkinoiden nopein ja yksivipuohjauksensa ansiosta erittäin helppokäyttöinen. Tehokäyttäjien tarpeisiin suunniteltu Falcon 37 on varustettu säädettävällä hydraulitoimisella teräketjun voitelupumpulla, joka pidentää sahaketjun ja laipan käyttöikää ja vähentää sitten huoltotaukojen määrää.

38 Pro Mobile on mobiilivarustelluista koneista järein ja sopii todellisille tehokäyttäjille. Se on varustettu Hakki Pilkkeen ammattikäyttöön suunnitellulla HakkiCut™-käyttöliittymällä, jonka ansiosta puiden katkaisu tapahtuu vain yhtä joystickin nappia painamalla automaattisesti optimoidulla sahan laskunopeudella. 38 Pro:n 10 tonnin halkaisuvoima takaa sen, että haastavimmatkin puut saadaan pilkottua vaivattomasti ja turvallisesti laadukkaaksi klapiksi.

Käytettävyyttä ja toimintavarmuutta

Kaikissa mobiilimallin klapikoneissa on vakiovarusteena hydraulikäyttöinen HakkiLift-puunnostin, korkeussäädettävät tukijalat ja työskentelyalusta, jotka mahdollistavat tehokkaan ja vaivattoman työskentelyn missä tahansa. Kaikki mobiilimallit on varustettu vakiona myös varmatoimisilla hydraulisilla syöttö- ja poistokuljettimilla, jotka on helppo taittaa koneen kuljetuksen ajaksi pystyasentoon ja työmaalle saavuttaessa taas työasentoon. Koneiden voimanlähteinä toimivat varmatoimiset ja laadukkaat Hondan valmistamat polttomoottorit, jotka käynnistyvät sähköisen starttinsa ansiosta helposti kaikissa olosuhteissa.

Hakki Pilke Falcon 37 -mobiilimalli oli ensiesittelyssä Seinäjoen Sarkamessuilla 26.-27.1.2024 ja kaikki mobiilimallit tulevat myyntiin rajoitetusti Lantmännen Agron jälleenmyyjillemme.